25-vuoden monipuolinen kokemus hoitoalalta.

MOI! 

Vuonna 1996 lähdin Helsinkiin opiskelemaan urheiluhierojaksi. Työ urheilijoiden parissa kiehtoi, olinhan itsekin harrastanut kilpahiihtoa ja juoksua. Työharjoittelussa oli mahdollisuus hieroa Helsingin seudun Liigakiekkoilijoita. Olinkin Nordenskjöldinkadulla opissa. Valmistuin 1997 urheiluhierojaksi ja palasin Lahteen. Pari vuotta meni hierojana omassa yrityksessä Patomäentiellä.

1999 pääsin opiskelemaan fysioterapiaa Lahden ammattikorkekouluun. Opinnot kestivät 3,5 vuotta ja valmistuin 2002 jouluna. Opintojen aikana olin jo päässyt hierojaksi Suomen yhdistetyn maajoukkueeseen. Tämä alkoi vuonna 2000. Opintojen loputtua jatkoin vielä vuoteen 2003 asti. 2002 Salt Lake cityn Olympiakisat oli hieno kokemus. Saimme neljä mitalia Samppa Lajusen johdolla. Seuraavalla kaudella siirryin mäkihyppääjien fysioterapeutiksi. Suomessa työskentelin vuoteen 2006 saakka, jolloin joukkueeseen kuului sellaisia huippuja kuten Janne Ahonen ja Matti Hautamäki. Se oli hienoa aikaa. 

2006 matka jatkui Japanin mäkihyppymaajoukkueen fysioterapeutiksi ja sitten vielä 2010 Norjaan samoihin tehtäviin. Japanin ja Norjan maajoukkueseen kuuluminen oli minulle suuri kunnia ja mahdollisuus ja sain tehdä töitä maailman parhaiden mäkihyppääjien kanssa. Noriaki Kasai ja Anders Bardal ovat hienoja ihmisiä. 

2014 olin kierrokseni tehnyt ja palasin kotimaahan tekemään töitä perhesyiden vuoksi. 

Uudelleen 2016 keväänä sain pestin Suomen mäkihypyn maajoukkueeseen, jossa olin kevääseen 2020 asti.

Tuki- ja liikuntaelin fysioterapiaa ja hierontaa olen tehnyt koko tämän ajan yksityisellä puolella, jota nyt jatkan omissa tiloissani Aktiiviklinikalla!

TERVETULOA VASTAANOTOLLE!